Јун 2018

Министар Ђорђевић са амбасадорима Норвешке, EУ, САД и Турске

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић  разговарао је са амбасадорима Норвешке, EУ, Сједињених Америчких Држава и Турске на скупу посвећеном оснаживању и запошљавању грађана, посебно рањивих група у Рашкој области, којем су присуствовали и представници Бошњачког националног већа.  

 

Потписан споразум у оквиру програма „Подршка ЕУ инклузији Рома – Оснаживање локалних заједница за инклузију Рома“

Државна секретарка др Стана Божовић Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања присуствовала је свечаном потписивању Споразума у оквиру програма ИПА 2016 ,,Подршка ЕУ инклузији Рома – Оснаживање локалних заједница за инклузију Рома'', који ће се спроводити у 10 новоизабраних општина: Лебане, Вршац, Сурдулица, Дољевац, Младеновац, Пирот, Смедеревска

OБЕЛЕЖАВАЊЕ 105. ГОДИШЊИЦЕ ОД БИТКЕ НА БРЕГАЛНИЦИ

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводиће у име Владе Републике Србије церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања 105. годишњице од Брегалничке битке која ће бити одржана 01. јула 2018.

Обележена 629. годишњице од боја на Косову

Изасланик председника Републике Србије, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић положио је венац код Споменика косовским јунацима у Крушевцу и одао почаст поводом 629. годишњице од боја на Косову.

 

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 629. ГОДИШЊИЦЕ ОД БОЈА НА КОСОВУ

Изасланик председника Републике Србије, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић предводиће у четвртак, 28. јуна 2018. године у 11 часова државну церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележаања 629. годишњице од боја на Косову, код Споменика косовским јунацима у центру Крушевца.

Министар Ђорђевић на јавној расправи о Нацрту Закона о родној равноправности

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић изјавио је на јавној расправи о Нацрту закона о родној равноправности да разлике између мушкараца и жена у Републици Србији не смеју да постоје, већ да послове обављају они који су у томе најбољи и тако допринесу у изградњи боље и савременије државе.

 

Министар Ђорђевић са директорима фондова завода за пензијско и инвалидско осигурање бивше СФРЈ

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић разговарао је са директорима фондова/завода за пензијско и инвалидско осигурање основаних на простору држава бивше СФРJ на 10. састанку, који је ове године одржан у Београду.