Aa

Aa

Септембар 2018

ОБЕЛЕЖЕНА 27. ГОДИШЊИЦА ОД СМРТИ НАРОДНОГ ХЕРОЈА МИЛАНА ТЕПИЋА

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Ненад Нерић предводио је државну церемонију поводом обележавања 27. годишњице од смрти народног хероја Милана Тепића.

 

После одржаног верског обреда уследило је полагање венаца и одавања почасти.

Обележавање 27. годишњице од смрти народног хероја Милана Тепића

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Ненад Нерић предводиће церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања 27 годишњице од смрти народног хероја Милана Тепића, 29. септембра 2018. године у 11 часова код споменика народног хероја Милана Тепића у истоименој улици у Београду.

Државни секретар Светозар Алексов на обележавању Међународне недеље глувих

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питња Светозар Алексов присуствовао је на обележавању Међународне недеље глувих под паролом „Са знаковним језиком, свако је укључен!”, и том приликом истакао да је један од основних задатака које је наша држава поставила пред себе, остваривање једнаких права, као и стављање у равноправан положа

Одржане комеморативне свечаности поводом обележавања 102. годишњице од повлачења српске војске на Острво Крф (Албанска голгота)

У оквиру обележавања 102. годишњице од повлачења српске војске на Острво Крф,  државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводио је комеморативне свечаности код спомен-плоче у Гувији (место искрцавања српске војске на Крф), код споменика Дринској дивизији и код споменика Јанису Јанулису.

Министар Ђорђевић на отварању изложбе „Уметност која чека правду“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић присуствовао је на отварању изложбе 55 репродукција уметничких слика несталих у догађајима 5. октобра 2000. године, под називом „Уметност која чека правду“.

 

Министар Зоран Ђорђевић са новопостављеним амбасадором Чешке Њ.Е. Томашом Кухтом

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић састао се са новопостављеним амбасадором Чешке Републике Њ.Е. Томашом Кухтом и пожелео му добродошлицу и пријатан боравак у Републици Србији.

 

Одржана радионица „Упућивање радника из Источне Европе“

У организацији Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања одржана је радионица „Упућивање радника из Источне Европе“, у оквиру пројекта Европске комисије Деташман радника: Унапређење административне сарадње и приступа информацијама.