Aa

Aa

Мај 2018

ОБЕЛЕЖЕНА 209. ГОДИШЊИЦА БОЈА НА ЧЕГРУ

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводио је државну церемонију обележавања 209. годишњице боја на Чегру у оквиру Спомен-комплекса на Чегру код Ниша.

 

Јачање сарадње Србије и Арапске Републике Египат

В.д. помоћниka министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Бојана Станић предводила је делегацију Републике Србије на састанку са заменицом министра за међународну сарадњу у ресорном министарству Арапске Републике Египат Амел Абдел Магуд, на маргинама 107. заседања Међународне конференције рада у Женеви.

 

Обележен Светски дан борбе против мултипла склерозе

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић присуствовао је обележавању Светског дана борбе против мултипла склерозе и симболичној штафети у пливању  у оквиру кампање „Уђи у Мој Свет“, у којој су учествовали оболели од мултипла склерозе, доктори и познате личности и поручио да ће увек пружати подршку оваквим манифестацијама.

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 209. ГОДИШЊИЦЕОД БОЈА НА ЧЕГРУ

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић 31. маја 2018. године у 11 часова предводиће државну церемонију обележавања 209. годишњице од боја на Чегру код споменика Стевану Синђелићу у оквиру Спомен-комплекса на Чегру код Ниша.

Министар Зоран Ђорђевић састао се са амбасадором Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске, Њ.Е. Денисом Кифом

Министар Ђорђевић разговарао је са амбасадором Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске, Њ.Е. Денисом Кифом и истакао да билатералну сарадњу две земље одликују традиционално пријатељски односи и истакао заинтересованост за даље унапређење сарадње по питањима од заједничких интереса.

 

Србија и Бугарска негују традиционално добре односе

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић на састанку са амбасадором Републике Бугарске, Њ.Е. Радком Влајковим истакао је да је сарадња наше две земље на високом нивоу, а да је недавно потписан Меморандум о разумевању у области рада и социјалне политике од веома великог значаја за њено унапређење.

Министар Ђорђевић отворио 42. Републичко шаховско првенство дистрофичара Србије

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић отворио је 42. Републичко шаховско првенство дистрофичара Србије и изјавио да сви грађани Републике Србије морају да имају једнака права.