Aa

Aa

Мај 2018

ОБЕЛЕЖЕНА 209. ГОДИШЊИЦА БОЈА НА ЧЕГРУ

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводио је државну церемонију обележавања 209. годишњице боја на Чегру у оквиру Спомен-комплекса на Чегру код Ниша.

 

Јачање сарадње Србије и Арапске Републике Египат

В.д. помоћниka министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Бојана Станић предводила је делегацију Републике Србије на састанку са заменицом министра за међународну сарадњу у ресорном министарству Арапске Републике Египат Амел Абдел Магуд, на маргинама 107. заседања Међународне конференције рада у Женеви.

 

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 209. ГОДИШЊИЦЕОД БОЈА НА ЧЕГРУ

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић 31. маја 2018. године у 11 часова предводиће државну церемонију обележавања 209. годишњице од боја на Чегру код споменика Стевану Синђелићу у оквиру Спомен-комплекса на Чегру код Ниша.

Министар Ђорђевић са директорима лиценцираних приватних домова за одрасла и стара лица

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, у четвртак, 24. маја у 11 часова, у Палати Србија, сала Србија (Булевар Михајла Пупина 2) разговараће са директорима лиценцираних приватних домова за одрасла и стара лица.

Државна секретарка Стана Божовић на скупу “Положај жена на селу и кaко га побољшати”

Државна секретарка у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Стана Божовић говорила је на скупу “Положај жена на селу и кaко га побољшати” који су организовали Привредна комора Војводине и Дневник Пољопривредник.

 

Представљање резултата пројекта „Реци НЕ раду на црно“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и в.д. директора Инспектората за рад Стеван Ђуровић одржаће конференцију за медије у понедељак 21. маја 2018. у 10 часова, сала Београд, Палата Србија, источни улаз (Булевар Михајла Пупина 2), на којој ће представити  резултате рада на пројекту „Реци НЕ раду на црно“.

Обележена 101. годишњица од смрти војводе Радомира Путника

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић положио је венац и одао почаст  поводом обележавања 101. годишњице од смрти војводе Радомира Путника која је одржана код гроба војводе Путника.

 

Одржан округли сто ,,Улога медија у спровођењу стратегије за социјално укључивање Рома и Ромкиња у Републици Србији 2016-2025“

Државна секретарка у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Стана Божовић отворила је на округли сто на тему: „Улога медија у спровођењу Стратегије за социјално укључивање Рома и Ромкиња у Републици Србији за период од 2016. до 2025. године“

 

Јачање активне политике запошљавања у Републици Србији

Помоћник министра за међународну сарадњу, европске интеграције и пројекте Јована Миловановић присуствовала је на другом Управном одбору за пројекат „Техничка помоћ за изградњу капацитета у области запошљавања“.