Aa

Aa

Октобар 2017

Министар Ђорђевић и амбасадор Уједињених Арапских Емирата Њ.Е Џума Рашид ал- Џахери у посети Специјалној болници за рехабилитацију и ортопедску протетику

            Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и амбасадор Уједињених Арaпских Емирата Њ.Е.  Џума Рашид ал-Џахеријем, посетиће у уторак 31. октобра у 15 часова, Специјалну болницу за рехабилитацију и ортопедску протетику (Булевар војводе Путника 7) у Београду. 

Државна секретарка Стана Божовић на „Недељи солидарности са особама са дечијом и церебралном парализом Србије“

Државна секретарка Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Стана Божовић, у уторак, 31. октобра, у Новом Пазару (хотел Атлас, Ул. Јошанички кеј б.б.), са почетком у 11 часова, отвориће манифестацију под називом „Недеља солидарности са особама са дечијом и церебралном парализом Србије“. 

Организована радионица „Примена индикатора за прелиминарну идентификацију жртава трговине људима“

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у партнерству са Међународном организације за миграције (ИОМ) и Центром за заштиту жртава трговине људима организовало је 23. и 24. oктобра у Новом Саду радионицу под називом „Примена индикатора за прелиминарну идентификацију жртава трговине људима“.

У Палати Србија округли сто под називом „Социјална инклузија у Републици Србији“

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, у сарадњи са Тимом Уједињених нација у Србији, организује у четвртак, 26. октобра 2017. године, са почетком у 9.00 часова, у Палати Србија (сала 129 - Источни улаз, Булевар Михајла Пупина бр. 2)  округли сто под називом „Социјална инклузија у Републици Србији“. 

„Отворена врата“ у четвртак 26. октобра 2017. године

Министарствo за рад, запошљавање, борачка и социјална питања спроводи акцију „Отворена врата“ у циљу унапређења положаја маргинализованих друштвених група.

„Отворена врата“ биће одржана у четвртак, 26. октобра 2017. године од 10 до 12 часова, у Великој сали на VI спрату, ул. Немањина бр. 22-26,  у Београду.

Министар Ђорђевић на конференцији поводом обележавања Европске недеље безбедности и здравља на раду

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић отвориће конференцију на тему „Безбедност и здравље на раду у дуалном образовању“ у среду, 25. октобра, са почетком у 11:00 часова, у Палати Србија, источни улаз, сала Србија, (ул. Михаила Пупина 2) у Београду.

Јавни позив за доделу средстава за побољшање услова рада у предузећима за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом у 2017. години

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања расписује II Јавни позив за доделу средстава за побољшање услова рада у предузећима за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом у 2017. години, дана 20. октобра 2017. године.