Министар Ђорђевић на конференцији поводом обележавања Европске недеље безбедности и здравља на раду

Министар Ђорђевић на конференцији поводом обележавања Европске недеље безбедности и здравља на раду

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић отвориће конференцију на тему „Безбедност и здравље на раду у дуалном образовању“ у среду, 25. октобра, са почетком у 11:00 часова, у Палати Србија, источни улаз, сала Србија, (ул. Михаила Пупина 2) у Београду.
Циљ конференције је важност заштите живота и здравља ученика у дуалном образовању, као и скретање пажње свим послодавцима у процесу овог образовања да ученици могу да обављају само оне послове који неће негативно утицати на њихов духовни и телесни развој.
Конференцију организује Управа за безбедност и здравља на раду Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, поводом обележавања Европске недеље безбедности и здравља на раду, у сарадњи са Европском агенцијом за безбедност и здравље на раду.
Молимо представнике медија да oбавезно акредитују своје новинаре (име, презиме и број личне карте), најкасније до 9:00 часова, 25. 10. 2017 на адресу press@minrzs.gov.rs или на бројеве телефона: 011/311-7081; 064/8622-148.