Aa

Aa

Јул 2019

Министар Ђорђевић на инаугурацији новоизабраног председника ИР Мауританије

Изасланик председника Републике Србије Александра Вучића, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић присуствоваће у четвртак, 01. августа, инаугурацији новоизабраног председника ИР Мауританије Мохамеда Оулда Шеика Ел Газуанија у Нуакшоту (Исламска Република Мауританија).

 

Ђорђевић разговарао са генералним директором Аеродрома „Никола Тесла“ Франсоа Беризоом

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић разговарао је са новопостављеним генералним директором Аеродрома „Никола Тесла“ Франсоа Беризоом о досадашњој сарадњи и плановима за унапређење исте.

 

Ђорђевић обишао просторије кол центра СОС телефонске линије за жене са искуством насиља

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић обишао је просторије кол центра СОС телефонске линије за жене са искуством насиља, у просторијама зграде Београђанка.

 

Обележен Светски дан борбе против трговине људима

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Стана Божовић одржала радни састанак са запосленима у Центру за заштиту жртава трговине људима поводом обележавања 30. јула, Светског дана борбе против трговине људима.

 

Ђорђевић: Економска перспектива Србије данас је одлична

„Економска перспектива Србије данас је одлична с обзиром на све предиспозиције које имамо и на оно што је урађено од како је СНС на челу са Александром Вучићем на власти“, оценио је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић.

 

Немачка помоћ у јачању социјалне инфраструктуре у општинама погођеним мигрантском кризом у Србији

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и директор Канцеларије Немачке развојне банке „KfW” у Србији Арне Гос потписали су Споразум о изменама и допунама Споразума о финансирању као и текст Посебног споразума уз Споразум о финансирању у вези са имплементацијом Програма јачања социјалне инфраструктуре у општинама погођеним мигрантском кр

Министар Ђорђевић са координатором МОР-а Протићем о даљем спровођењу потписаног Програма достојанственог рада

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић разговарао је са Националним координатором Међународне организације рада (МОР) за Републику Србију о даљем спровођењу Програма достојанственог рада за период 2019. - 2022. године, који је у марту ове године потписан између МОР-а и ресорног министарства.

 

Додељени уговори учесницима Јавног конкурса за доделу средстава прикупљених на основу одлагања кривичног гоњења

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић присуствовао је свечаном уручењу уговора учесницима Јавног конкурса за доделу средстава прикупљених на основу одлагања кривичног гоњења, укупне вредности 470 милиона динара.

 

Обилазак кол центра СОС телефонске линије за жене са искуством насиља

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић у уторак, 30. јула у 12 часова обићи ће просторије кол центра СОС телефонске линије за жене са искуством насиља у просторијама зграде Београђанка (Масарикова 5, 12. спрат, канцеларије бр. 1208 и 1209).

 

Потписивање Споразума о изменама и допунама Споразума о финансирању са Немачком развојном банком „KfW”

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, у уторак, 30. јула у 10:15 часова у Палати Србија (Сала Србија), потписаће са представником Немачке развојне банке „KfW”, Франкфурт на Мајни, Споразум о изменама и допунама Споразума о финансирању као и текст Посебног споразума уз Споразум о финансирању.