Aa

Aa

Јун 2019

Следеће године изградња новог Дома за лица ментално ометена у развоју у Тутину

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић посетио је Дом за лица ментално ометена у развоју у општини Тутин и том приликом најавио да ће се следеће године изградити потпуно нови дом који ће бити издвојен из града и пружаће услуге на највишем могућем нивоу свим корисницима и запосленима.

 

Обележена 77. годишњица од битке на Козари

Потпредседник Народне скупштине Републике Србије господин Верољуб Арсић, пoложио је венац и одао почаст херојима битке на Козари 30. јуна 2019. године на церемонији обележавања 77. годишњице од битке на Козари у Националном парку „Мраковица“ код Приједора у Републици Српској.

 

Србија и Русија су увек биле и остаће пријатељске земље

На Регионалном форуму иностраних дипломаца Русије, као почасни доктор наука московског универзитета, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић истакао је да су Србија и Русија одувек биле пријатељске земље и да су односи између њих данас на највишем могућем нивоу.

 

Ђорђевић отворио изложбу Под лупом - Староегипатске збирке у музејима у Србији

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић отворио је изложбу "Под лупом - Староегипатске збирке у музејима у Србији" у Музеју афричке уметности, чиме је званично почео и Афро фестивал и том приликом присутнима истакао да пријатељство између Србије и Африке траје дуго и да ће се у наредном периоду кретати узлазном путањом.

Обележена 630. годишњица од боја на Косову

Крушевац – Изасланик председника Републике Србије, директор БИА господин Братислав Гашић предводиo je државну церемонију полагања венаца и одавања државних и војних почасти поводом обележавања 630. годишњице од боја на Косову која се одржаla 28. јуна 2019. године, код Споменика косовским јунацима у Крушевцу.

 

Oбележавање 77. годишњицe од битке на Козари

 Потпредседник Народне скупштине Републике Србије господин Верољуб Арсић, у својству изасланика председника Народне скупштине Републике Србије, госпође Маје Гојоковић пoложиће венац и одати почаст херојима битке на Козари 30. јуна 2019. године у 10.45 часова на церемонији заједничког обележавања 77.

Обележавање 630. годишњице од боја на Косову

Крушевац – Изасланик председника Републике Србије, директор БИА господин Братислав Гашић предводиће државну церемонију полагања венаца и одавања државних и војних почасти поводом обележавања 630. годишњице од битке на Косову која ће се одржати 28. јуна 2019.