Aa

Aa

Октобар 2017

Министар Ђорђевић и амбасадор УАЕ Њ.Е. Џума Рашид ал-Џахери посетили Специјалну болницу за рехабилитацију и ортопедску протетику

 Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и амбасадор Уједињених Арaпских Емирата Њ.Е. Џума Рашид ал-Џахери обишли су aдаптирани простор за радно - окупациону терапију у Специјалној болници за рехабилитацију и ортопедску протетику у Београду.

Министар Ђорђевић обишао предузеће „ДЕС“ у Новом Саду

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и градоначелник Града Новог Сада Милош Вучевић обишли су предузеће за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом „ДЕС“ доо у Новом Саду, где их је дочекао директор Бранислав Костадиновић.

Представљене београдске персонализоване сениор картице за пензионере

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања присуствовао је представљању београдских персонализованих сениор картица које ће пензионери моћи да користе од среде, 1. новембра и тако остваре бројне попусте.

Министар Ђорђевић и амбасадор Уједињених Арапских Емирата Њ.Е Џума Рашид ал- Џахери у посети Специјалној болници за рехабилитацију и ортопедску протетику

            Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и амбасадор Уједињених Арaпских Емирата Њ.Е.  Џума Рашид ал-Џахеријем, посетиће у уторак 31. октобра у 15 часова, Специјалну болницу за рехабилитацију и ортопедску протетику (Булевар војводе Путника 7) у Београду. 

Државна секретарка Стана Божовић на „Недељи солидарности са особама са дечијом и церебралном парализом Србије“

Државна секретарка Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Стана Божовић, у уторак, 31. октобра, у Новом Пазару (хотел Атлас, Ул. Јошанички кеј б.б.), са почетком у 11 часова, отвориће манифестацију под називом „Недеља солидарности са особама са дечијом и церебралном парализом Србије“. 

Министар Ђорђевић са својим колегијумом посетио Завод за смештај одраслих лица „Мале пчелице“ у Крагујевцу и присуствовао 8. Међународном инклузивном музичком фестивалу „Ноте за све“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић заједно са колегијумом Министарства, државним секретарима и помоћницима  обишао је Завод за смештај одраслих лица „Мале пчелице“ у Крагујевцу.

Министар Ђорђевић у посети Удружењу потомака солунских ратника “Др Арчибалд Рајс”

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, помоћница Нина Митић и председник општине Чукарица Срђан Коларић посетили су Удружења потомака солунских ратника “Др Арчибалд Рајс” на челу са председником Удружења Мирославом Ђоловићем.