Јул 2017

Државни секретар Ненад Нерић у посети Прихватном центру у Адашевцима

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Ненад Нерић, посетио је Прихватни центар у Адашевцима, који је адаптиран у оквиру Пројекта „Систем сталне испоруке помоћи мигрантској популацији у Србији“ , финансираног од стране Банке за развој Савета Европе (CEB).

Министар Ђорђевић на састанку са представницима Националне организације особа са инвалидитетом Србије

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, састао се са представницима Националне организације особа са инвалидитетом Србије – НООИС, која представља кровну организацију и окупља више од 870.000 особа са инвалидитетом и њихових правних заступника укључених у организације и савезе организација особа са појединачним и различитим врстама инвалидитета.

Делегација Министарства за рад у посети Прихватном центру за мигранте у Адашевцима

Дана 31. јула 2017. године у 9:00 часова, делегација Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, коју ће предводити државни секретар Ненад Нерић, посетиће Прихватни центар за мигранте у Адашевцима.

Министар Зоран Ђорђевић са амбасадорима САД и Аустралије у посети социјалном предузећу „Багел бејгл“ поводом светског дана борбе против трговине људима

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, амбасадор Сједињених Америчких Држава Кајл Скот, и амбасадоркa Аустралије, Џулија Фини, посетили су данас социјално предузеће „Багел Бејгл“ чији је оснивач НВО „Атина“. Профит овог предузећа се користи за финансирање програма подршке жртвама трговине људима.

Министар Зоран Ђорђевић са амбасадором Сједињених Америчких Држава Кајл Скатом у посети НВО Атина

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић са амбасадором Сједињених Америчких Држава Кајл Скатом, посетиће НВО Атина, у петак, 28. јула 2017. године, у 10:00 часова, Багел бејгл радња ( Кнез Данилова 39).

Министар Зоран Ђорђевић са амбасадором Црне Горе Браниславом Мићуновићем

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, састаo се данас са Браниславом Мићуновићем, амбасадором Црне Горе у Србији.

Током састанка потврђени су добри билатерални односи и простор за унапређење даље сарадње, по овом и другим питањима, која су у надлежности Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.