Aa

Aa

Министар Зоран Ђорђевић са амбасадором Црне Горе Браниславом Мићуновићем

Министар Зоран Ђорђевић са амбасадором Црне Горе Браниславом Мићуновићем

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, састаo се данас са Браниславом Мићуновићем, амбасадором Црне Горе у Србији.

Током састанка потврђени су добри билатерални односи и простор за унапређење даље сарадње, по овом и другим питањима, која су у надлежности Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Министар Ђорђевић упознао је амбасадора са тренутном ситуацијом у Србији по питању рада и социјалне заштите и информисао га о потреби да земље региона, које су процесу европских интеграција, покрену заједничку иницијативу за приступ додатним фондовима ЕУ ради реализације неопходних реформских програма. Министар Ђорђевић се захвалио и на свој досадашњој пруженој помоћи и подршци, имајући у виду да је Црна Гора веома важан партнер Републике Србије у свим областима.

Амбасадор Мићуновић је истакао да постоји простор за даљи развој сарадње и нагласио да ће Амбасада, у оквиру својих могућности, пружити помоћ и подршку како би се постојећи добри односи две земље додатно унапредили у наредном периоду.