Октобар 2016

Министар Вулин у Дому за старе„Трем“ у Доњем Душнику


Систем лиценцирања организација социјалне заштите и стручних радника има за циљ унапређење и стандардизовање квалитета социјалне заштите у Србији. Лиценце додељује Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у складу са Правилником о лиценцирању организација социјалне заштите.

Министар Вулин са заменицом помоћника државног секретара САД за питања избеглица и миграција


Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка скупа, а након састанка уследиће саопштење. Акредитације за медије треба послати најкасније до понедељка, 31. октобра, до 08:00 часова, на адресу press@minrzs.gov.rs.

Министар Вулин: Економско оснаживање жртава насиља

''Министарство за рад је са НСЗ увело конкретну меру према којој ће Национална служба од идуће године жртве породичног насиља и трговине људима препознавати као посебну категорију за запошљавање и давати подстицаје за њихово запошљавање'', рекао је Вулин на округлом столу ''Насиље у породици - одговор државе'' на штанду министарства на Сајму књига.

Министар Вулин: Тврдоглаво ћемо инсистирати на политици неутралности

Вулин је учествујући на пенелу "Крај униполарног светског поретка и спољнополитичка орјентација Србије", коју је организовао недељник "Печат" на Међународном сајму књига, нагласио јасну политику Србије о неулажењу у било који оружани савез и рекао да нам политика неутралности даје простор да се боримо за наше интересе, за наш утицај где год сматрамо да су интереси