Септембар 2016

Министар Вулин: Потребна нам је директна буџетска помоћ за мигранте

Вулин је новинарима у Београду рекао да је до сада највећи број миграната у Србији био у транзиту, али да се сада ситуација мења, да остају дуже на нашој територији и да су зато трошкови који сноси наша земља другачији.

Комеморативно окупљање на стрaтишту у Јајинцима


Након церемоније полагања венаца, која ће се одвијати уз највише државне и војне почасти, великом броју српских и страних званичника и окупљеним грађанима обратиће се председник Републике Србије, Томислав Николић, и преживели усташког логора, председник Удружења „Јасеновац“, Милинко Чекић.

Поводом Дана старијих министар Вулин у Дому Бежанијска коса


Циљ обележавања је скретање пажње јавности на положај, улогу и значај старијих у друштву, промоција бриге о старијима у оквиру установа социјалне заштите и подстицање међугенерацијске сарадње путем заједничких програма и акција.

Обележавање 98. годишњице пробоја Солунског фронта


Церемонији ће присуствовати и делегација Министарства одбране и Војске Србије, генерални конзул амбасаде Србије у Солуну, званичници Републике Грчке, као и дипломатски представници Француске, Британије, Русије и Италије. Након церемоније полагања венаца и одавања почасти, министар Александар Вулин ће се обратити присутнима.

Штићеници Завода за васпитање деце добили бицикле

Вулин се захвалио АМСС, Паркинг сервису и Агенцији за безбедност саобраћаја што воде рачуна о деци из институција, односно што воде рачуна да деца чије детињство није лако и не протиче онако лепо као што би требало, могу да рачунају на подршку читаве заједнице и осете да их њихова Србија воли.