Јун 2016

Обука за младе из система социјалне заштите

Вулин је подсетио да је Министарство рада са приватним послодавцима, међу којима је и "Дарт", покренуло акцију како би деца без родитељског старања и деца палих бораца, као и други корисници услуга социјалне заштите, добили прилику да иду на праксу и раде.

Државни секретар Ненад Иванишевић на прослави Видовдана у Мишићеву


Државни секретар је житељима Мишићева честитао славу и похвалио њихову слогу и јединство. Иванишевић је у свом говору указао на битност заједништва и слагања са својим комшијама без обзира на њихово порекло.

Извештај о спроведеној јавној расправи о Нацрту закона о финансијској подршци породици са децом

Нацрт закона о финансијској подршци породици са децом (у даљем тексту: Нацрт закона) сачинила је Радна група коју су поред представника Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања чинили експерти и представници Министарства финансија, Министарства државне управе и локалне самоуправе, Републичког завода за социјалну заштиту, Покрајинског секретарија

Државни секретар Ненад Иванишевић у Ади на представљању пројекта ,,Заједницом до боље будућности“


На догађају ће бити речи и о пројекту ,,Повећање ефикасности социјалне службе кроз међуопштинску сарадњу и промоцију активације рањивих група на локалном нивоу“, који је финансирала Делегације ЕУ у Србији, а на који је УГ ,,Дуга“ из Аде успешно конкурисало.
Изјаве за медије биће у 11:40 часова.