Aa

Aa

Децембар 2015

Министар Вулин у новогодишњој ноћи са децом из дома "Васа Стајић"

Деца су у Заводу направила журку, министар им је донео велику тотру којом их је почастио, а они су му у знак захвалности за све што је министарство учинило за тај дом поклонили украс у облику срца, који су сами израдили и честитку, пожелевши му срећну Нову годину, уз позив да их поново посети.

Рекордна година запошљавања особа са инвалидитетом

Он је, приликом посете предузећу за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом "Стил", истакао да је то значајан број, као и да је јако битно да особе са инвалидитетом својим знањем, својим рукама, својом вредноћом, зараде хлеб за себе и своју породицу и да се осећају као корисни и важни чланови заједнице, што они, како је рекао, свакако и је

Министар Вулин: Борци су наш понос, држава мења однос према њима

"Борци су наш понос, нису наша срамота ни терет ни баласт. Они су људи који су ову земљу чували и бранили и одазвали се позиву своје земље. Данас држава почиње да показује колико то искрено цени", рекао је Вулин новинарима после састанка са представницима удружења бораца и ратних-војних инвалида.

Потписивање Повеље о заједничкој сарадњи Министарства за рад и удружења бораца и РВИ


На скупу ће министар Вулин и представници око 200 удружења бораца и ратних-војних инвалида усвојити и потписати Повељу о унапређењу сарадње са удружењима основаним ради побољшања положаја бораца, војних инвалида, цивилних инвалида рата и породица палих бораца и ради унапређења области неговања традиција ослободилачких ратова Србије.