Јун 2014

Министар Вулин гласао за МАМЕ

Ана Бабовић похвалила је Министарство које финансира породиљска права али и указала на проблеме у начину исплате накнаде зарада женама на породиљском одсуству апелујући да се изменом Закона о финансијској подршци породици са децом уместо принципа рефундације послодавцу примени принцип директне исплате накнаде зараде из републичког буџета на рачун породиље.

Вулин одао пошту жртвама Јадовна

Изасланици председника Хрватске, као и хрватске владе и Сабора положили су венце на спомен обележје, док је у име Владе Србије пошту одао министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин.

Министар Вулин на Видовдан у Грачаници и Газиместану

Кад је реч о српском јединству, он је рекао и да су Срби уз своју државу Србију.  „Мислим да је држава присутнија на овим просторима од 2012 године. Цео свет је признао да овде живе Срби који морају да имају своја права и одлучују о својој судбини“.

Не одуговлачити са законом о раду

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин позвао је синдикате и послодавце да имају разумевања једни за друге и да не одуговлаче са доношењем новог закона о раду.