Јун 2014

Вулин одао пошту жртвама Јадовна

Изасланици председника Хрватске, као и хрватске владе и Сабора положили су венце на спомен обележје, док је у име Владе Србије пошту одао министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин.

Министар Вулин на Видовдан у Грачаници и Газиместану

Кад је реч о српском јединству, он је рекао и да су Срби уз своју државу Србију.  „Мислим да је држава присутнија на овим просторима од 2012 године. Цео свет је признао да овде живе Срби који морају да имају своја права и одлучују о својој судбини“.

Не одуговлачити са законом о раду

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин позвао је синдикате и послодавце да имају разумевања једни за друге и да не одуговлаче са доношењем новог закона о раду.

Трошкови делегације на седници МОР-а били оправдани

"Србија је део МОР-а, имамо одређене обавезе према тој организацији, а једна од њих је да плаћамо трошкове наше делегације, која једном годишње иде на састанак МОР-а. И ја сам тамо био, били су и послодавци и синдикати", рекао је Вулин коментаришући писање појединих медија који су у боравку представника синдиката о трошку државе видели проблем.