Aa

Aa

Новембар 2017

Државни секретар Стана Божовић на трибини „Спречавање насиља над женама“

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Стана Божовић је говорила на трибини „Спречавање насиља над женама“ у оквиру кампање „16 дана активизма против насиља над женама“, у организацији Општине Трстеник.

 

Државни секретар Стана Божовић на Семинару за инспекторе и инспекторке рада под називом „Примена антидискриминационих прописа“

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Стана Божовић отворила је семинар за инспекторе и инспекторке рада  под називом "Примена антидискриминационих прописа", заједно са повереницом за заштиту равноправности Бранкицом Јанковић,  замеником амбасадора Мисије ОЕБС у Србији Џозефом Мелом и професорком  Правног факултета Универзитета у Београду Иваном Крстић.

Сарадња Србије и Данске у области дигитализације и израде социјалних карата

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Србислав Цвејић и саветник министра за ИТ Предраг Симовић боравили су у званичној посети Краљевини Данској, где су се састали са директором Канцеларије за централни регистар Карстеном Грагом и директором Сектора за међународну сарадњу у Управи за дигитализацију Ји Вангом.

Oбележавање 76. годишњице од битке на Кадињачи

Ужице, Кадињача – Поводом обележавања 76. годишњице од битке на Кадињачи, 29. новембра 2017. године у 11 часова, у оквиру Спомен-комплекса „Кадињача“ код Ужица, одржана је церемонија полагања венаца и одавања почасти коју је предводио државни секретар министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић.

В.д. помоћнице министра Јована Миловановић са представницима немачких партнерских организација

В.д. помоћнице министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Сектору за међународну сарадњу, европске интеграције и пројекте Јована Миловановић састала се са представницима немачких организација које имају вишегодишњу успешну сарадњу у областима надлежности Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Отворена Радионица о раду са мигрантском популацијом

Саветник министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миленко Никић    отворио је Радионицу о раду са мигрантском популацијом у организацији Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, а коју је подржао Дански савет за избеглице.

Oбележавање 76. годишњице од битке на Кадињачи

Државни секретар министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић ће предводити државну церемонију поводом обележавања 76. годишњице од битке на Кадињачи која ће бити одржана 29. новембра 2017. године у 11 часова у оквиру Спомен-комплекса „Кадињача“ код Ужица.  

Државна секретарка Стана Божовић на Семинару за инспекторе и инпекторке рада под називом „Примена антидискриминационих прописа“

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Републике Србије Стана Божовић отвориће семинар за инспекторе и инспекторке рада "Примена антидискриминационих прописа", у понедељак 27. новембра, у 10 часова, у хотелу "Зира", Рузветова 35, сала "Родос".