Aa

Aa

Август 2017

Министар Зоран Ђорђевић и директор УНИЦЕФ-а у Србији Мишел Сен Ло на стручном скупу „Заједно за родитеље и децу“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић и директор УНИЦЕФ-а за Републику Србију, Мишел Сен Ло, отвориће, у среду, 30. августа 2017. године у 10:00 часова, у хотелу „Palace“, Топличин венац 23, сала Панорама - 6. Спрат, у Београду, стручни скуп под називом „Заједно за родитеље и децу“.

ОБЕЛЕЖЕНА 212. ГОДИШЊИЦА ОД ОСНИВАЊА ПРАВИТЕЉСТВУЈУШЧЕГ СОВЈЕТА СРПСКОГ

Велики Борак, Барајево – Полагањем венаца и одавањем државних и војних почасти код споменика кнезу Сими Марковићу, у Великом Борку, обележена је 212. годишњица оснивања Правитељствујушчег совјета српског.

Министар Ђорђевић у посети установама социјалне заштите у Суботици и Кањижи

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић посетиће у суботу, 26. августа 2017. године, установе социјалне заштите у Суботици и Кањижи.

Распоред:

10:00 часова Дом за децу ометену у развоју „Колевка“, (Јаше Игњатовића 6, Суботица)

10:40 часова Геронтолошки центар Суботица, (Aлеја Маршала Тита 31, Суботица)

Помоћник министра Саша Трандафиловић посетио едукативно-психолошке радионице за децу и младе особе са дистрофијом

Помоћник министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Саша Трандафиловић, посетио је данас на Сребрном језеру едукативно-психолошке радионице за децу и младе особе са дистрофијом у оквиру другог модула пројекта „Едукација и активација деце и младих особа са дистрофијом“ који је реализован уз финансијску подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Нови сектор за унапређење положаја жена, маргинализованих група и пружање подршке за ублажавање мигрантске кризе

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања формирало је Сектор за антидискриминациону политику и унапређење родне равноправности, како би се унапредио положај жена, маргинализованих група и пружила подршка за ублажавање мигрантске кризе.

OБЕЛЕЖАВАЊЕ 103. ГОДИШЊИЦЕ ОД ЦЕРСКЕ БИТКЕ

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

Teкериш, Лозница – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић предводиће државну церемонију 19. августа 2017. године у 11 часова у оквиру спомен-комплекса „Церска битка“ у месту Текериш код Лознице поводом обележавања 103. годишњице од Церске битке.

Државни секретар Ненад Нерић на Конференцији поводом завршетка пројекта „Подршка локалним заједницама у одговору на избегличку кризу”

Дана 17. августа 2017. године са почетком у 11:00 часова одржана је Конференција поводом завршетка пројекта ”Подршка локалним заједницама у одговору на избегличку кризу” у организацији Фондације Ана и Владе Дивац.