Министар Ђорђевић примио троје стручних радника Центра за социјални рад Раковица, повређених у трагичном догађају 12. јула

Министар Ђорђевић примио троје стручних радника Центра за социјални рад Раковица, повређених у трагичном догађају 12. јула

Читај ми

            Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, примио је данас троје стручних радника који су 12. јула тешко повређени приликом покушаја да спрече убиство жртве породичног насиља Ђ.М. и малолетног Н.М. испред одељења Градског центра за социјални рад у Раковици.

Састанку је присуствовао и помоћник министра у Сектору за бригу о породици и социјалну заштиту Милош Јанковић.

            Министар Ђорђевић је током разговора саслушао како тече опоравак и кoји су планови за даљи рад троје повређених стручних радника Градског центра за социјални рад у Раковици, и изјавио да ће учинити све што је у његовој моћи да лакше преброде последице овог трагичног догађаја. Министар је такође изразио  наду да ће се они брзо и у потпуности опоравити и превазићи последице трагичног догађаја.

            Повређени у трагичном догађају који се догодио испред одељења Градског центра за социјални рад у Раковици су на састанку захвалили на бризи коју је министар Ђорђевић показао, још приликом његових посета док су били хоспитализовани, као и на подршци које им је Министарство пружило у процесу опоравка.