Aa

Aa

Март 2023

Помоћник министра Барошевић на обележавању Светског дана особа са аутизмом

Помоћница министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Биљана Барошевић, посетила је изложбу у Библиотеци града Београда, где су чланови београдског Удружења особа са аутизмом изложили своје радове, чиме је отворена недеља обележавања Светског дана особа са аутизмом.

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 74 корисника и 19 запослених

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 74 корисника и 19 запослених.

 

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 70 корисника и 19 запослених

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 70 корисника и 19 запослених.

 

Дигитализацијом до бољих социјалних услуга које ће одговорити на потребе грађана

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања састао се данас у Скопљу са министарком рада и социјалне политике Републике Северне Македоније Јованком Тренчевском са којом је разговарао о дигитализацији система социјалне заштите и како он функционише у Републици Србији.

 

Пајкић на обележавању 92. године постојања Центра за породични смештај и усвојење Милошевац

„Хранитељски позив је један од најхуманијих који постоји и људи који се свесно одлуче да помогну деци, која су на неки начин угрожена, и пруже им сигурност и топлину дома, заслужују сваку нашу похвалу и признање,“ изјавио је државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Лав Григорије Пајкић, поводом обележавања 92.

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 72 корисника и 18 запослених

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 72 корисника и 18 запослених.

 

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 57 корисника и 18 запослених

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 57 корисника и 18 запослених.