Aa

Aa

Јул 2021

Нова зграда Фонда ПИО у Новом Саду симбол снаге државе

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић обишла је данас са градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем градилиште нове зграде Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање у Новом Саду, где је поручила да је тај пројекат симбол снаге државе.

 

Јачање програмa који за циљ имају подстицај запошљавања

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић посетила је данас у Јагодини и предузеће ДОО Тестер-ал, где је истакла да ће Министарство у наредном  временском периоду радити на свим програмима који за циљ имају подстицај запошљавања у Србији.

 

Кисић Тепавчевић: Један од основних циљева Србија једнаких могућности за све грађане

„Један од основних циљева Владе Републике Србије и Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања јесте Србија без баријера, Србија једнаких могућности за све грађане“, поручила је данас министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф.

У установама социјалне заштите за смештај корисника и домовима за смештај одраслих и старих заражена 2 корисника и 2 запослена

На дан 30.7.2021. године, у установама социјалне заштите и домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 2 корисника и 2 запослена.

 

У установама социјалне заштите за смештај корисника и домовима за смештај одраслих и старих заражена 2 корисника и 2 запослена

На дан 29.7.2021. године, у установама социјалне заштите и домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 2 корисника и 2 запослена.