Aa

Aa

Мај 2020

Обележена 211. годишњица Боја на Чегру

Ниш, Чегар – Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводио је државну церемонију обележавања 211. годишњице боја на Чегру,  31. маја 2020. године, у оквиру Спомен-комплекса на Чегру код Ниша. 

 

Oбележeна 21. годишњица страдања на Варваринском мосту

Варварин – Поводом обележавања 21. годишњице страдања на Варваринском мосту државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић положио је венац и одао пошту на спомен обележије жртвама НАТО бомбардовања.

 

Обележавање 211. годишњице од боја на Чегру

Ниш, Чегар – Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводиће 31. маја 2020. године у 11 часова државну церемонију обележавања 211. годишњице од боја на Чегру. Церемонија ће бити одржана код споменика Стевану Синђелићу у оквиру Спомен-комплекса на Чегру код Ниша.

Oбележавање 21. годишњице страдања на Варваринском мосту

Варварин – Поводом обележавања 21. годишњице страдања на Варваринском мосту, 30. маја 2020. године у 12.00 часова, државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић положиће венац и одати пошту на спомен обележије жртвама НАТО бомбардовања