Aa

Aa

Новембар 2019

Обележавање Међународног дана особа са инвалидитетом

„Међународни дан особа са инвалидитетом“ у организацији Министарства за рад, запошљавања, борачких и социјалних питања и Сектора за заштиту особа са инвалидитетом обележиће се у понедељак, 02. децембра 2019. године са почетком у 11.00 часова у Народној Скупштини Републике Србије, (мала пленарна сала, Трг Николе Пашића бр.13, Београд). 

Ђорђевић: Сва деца у Србији морају да одрастају у безбедном и подстицајном окружењу

Председница Народне скупштине Републике Србије и председница Одбора за права детета Народне скупштине Маја Гојковић, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и државни секретар Стана Божовић, отворили су јавну расправу о Предлогу стратегије за превенцију и заштиту деце од насиља за период од 2020. до 2023.

Oбележeна 78. годишњица од Битке на Кадињачи

Државни секретар у Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводио је државну церемонију поводом обележавања 78. годишњице од Битке на Кадињачи која је одржана 29. новембра 2019. године, у оквиру Спомен-комплекса „Кадињача“ код Ужица.

  

Oбележавање 78. годишњице од битке на Кадињачи

Државни секретар Министарствa за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводиће државну церемонију поводом обележавања 78. годишњице од битке на Кадињачи која ће бити одржана 29. новембра 2019. године са почетком у 11 часова у оквиру Спомен-комплекса „Кадињача“ код Ужица. 

 

Ђорђевић: Законом о осигурању од повреде на раду ради накнаде штете штитимо осигураваче у случају повреде на раду

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић отворио је Српске дане осигурања под називом: „Осигурање у Србији Јуче, Данас и Сутра“ и том приликом поручио да ће Закон о осигурању од повреде на раду ради накнаде штете, суштински унапредити ту област. 

 

Министар Ђорђевић на додели признања „Најбоље из Србије 2019“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, у име председнице Владе Србије, присуствовао је свечаној додели признања „Најбоље из Србије 2019“, где је истакао да је данас у Србији лепо, али и тешко бити привредник, али да сви они својим производима и успесима не промовишу само себе, већ и целу Србију, те да увек имају подршку државе, јавнос

Јавна расправа о предлогу стратегије за превенцију и заштиту деце од насиља за период од 2020. до 2023. године са двогодишњим акционим планом

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања организује јавну расправу о Предлогу стратегије за превенцију и заштиту деце од насиља за период од 2020. до 2023. године са двогодишњим акционим планом, 29. новембра 2019. године од 12:00 до 14:45 часова у Народној скупштини Републике Србије.