Aa

Aa

Министар Ђорђевић на додели признања „Најбоље из Србије 2019“

Министар Ђорђевић на додели признања „Најбоље из Србије 2019“

Министар Ђорђевић на додели признања „Најбоље из Србије 2019“

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, у име председнице Владе Србије, присуствовао је свечаној додели признања „Најбоље из Србије 2019“, где је истакао да је данас у Србији лепо, али и тешко бити привредник, али да сви они својим производима и успесима не промовишу само себе, већ и целу Србију, те да увек имају подршку државе, јавности и грађана у свом  раду.

 

“Само ви знате колико труда и зноја потрошите да би успели и остварили своје снове, да би имали добар производ, пласирали  га на тржиште и у условима оштре стране конкуренције, успели у томе и да га потрошачи заволе”, рекао је Ђорђевић.

 

Како је навео, захваљујући ПКС И МТТ, традиционална акција “Најбоље из Србије”, постаје озбиљна подршка афирмацији домаћих компанија првенствено. Ове године, критеријуми за добијање признања били су дефинисани посебном методологијом, учествовало је 270 брендова у 23 категорије, а награде су додељене у 21.

 

“Вечерас стојим са друге стране заједно са жиријем који је одлучио о томе ко је био најбољи у овој години. С обзиром на то да знам шта је конкуренција и важност квалитета, требало је да сви ви будете проглашени за најбољег. Међутим, избор ће пасти на једног, у свакој категорији, најбољег од најбољих”, рекао је министар, а затим уручио признања робним брендовима у категорији „Роба свакодневне потрошње“ за храну - компанији „Карнекс“, за пиће компанији „Зајечарско пиво“ и за хемију, козметику, фармацеутске и остале производе компанији „Дуел“.