Aa

Aa

Септембар 2019

Донација од два милиона динара породилишту у Ћуприји

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић подржао је донацију опреме у вредности од два милиона динара клиници за гинекологију и акушерство у Ћуприји, која је реализована акцијом "Заједно за бебе", у оквиру сарадње Комерцијалне банке и Фонда Б92. 

 

Ђорђевић: Наши најстарији суграђани у великој мери заслужни за успешно провођење економских реформи

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, на конференцији „Србија за све генерације“ уочи Међународног дан старијих особа, рекао је да се домаће становништво већ дуже време сврстава међу најстарије у Европи, те да је позитивно решавање питања демографске слике Србије један од главних приоритета Владе Републике Србије. 

Oбележена 28. Годишњица од смрти народног хероја Mилана Тепића

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Ненад Нерић предводиo je церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања 28. годишњице од смрти народног хероја Милана Тепића, код споменика народног хероја Милана Тепића у истоименој улици у Београду.

 

Обележавање 101. годишњице пробоја Солунског фронта

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводио је делегацију Републике Србије на церемонији полагања венаца и одавања почасти код савезничког меморијала на Поликастру поводом обележавања 101. годишњице пробоја Солунског фронта у организацији Општине Поликастро. 

 

Божовић: Деца морају бити заштићена од свих видова насиља

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Стана Божовић, говорила је на четвртој стручној конференцији о безбедности деце под називом „Безбедност и одговорност“, у организацији Фондације „Тијана Јурић“, а коју је отворила премијерка Ана Брнабић.

 

Oбележена 101. годишњице пробоја Солунског фронта

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводио је државну церемонију на Српском војничком гробљу Зејинтинлик, а поводом обележавања 101. годишњице пробоја Солунског фронта, и том приликом се обратио присутнима.

Министар Ђорђевић примио у опроштајну посету амбасадора Републике Мјанмарске Уније Мјоа Ајеa

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић састао се са одлазећим амбасадором Републике Мјанмарске Уније Мјоаом Ајеом, захвалио му се на досадашњој сарадњи и пожелео му успех у даљој каријери.

 

Обележена 103. годишњица од битке на Кајмакчалану

Поводом обележавања 103. годишњице од Битке на Кајмакчалану, државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић, и в.д. генералног конзула Републике Србије у Солуну Драгана Глишић је предводио државну церемонију у месту Егзоплатанос код Споменика српским војницима, у области Аридеа.

 

Обележавање годишњице смрти палог борца Стојадина Мирковића

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Ненад Нерић предводиће церемонију полагања венаца и одавања почасти  поводом обележавања годишњице од смрти пaлог борца Стојадина Мирковића, 30. септембра 2019. године у 11 часова код споменика палом борцу Стојадину Мирковићу  у месту Доње Лесковице, код Ваљева .

Обележавање 28. годишњице од смрти народног хероја Милана Тепића

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Ненад Нерић предводиће церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања 28. годишњице од смрти народног хероја Милана Тепића, 29. септембра 2019. године у 11 часова код споменика народног хероја Милана Тепића у истоименој улици у Београду.