Aa

Aa

Донација од два милиона динара породилишту у Ћуприји

Донација од два милиона динара породилишту у Ћуприји

Донација од два милиона динара породилишту у Ћуприји

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић подржао је донацију опреме у вредности од два милиона динара клиници за гинекологију и акушерство у Ћуприји, која је реализована акцијом "Заједно за бебе", у оквиру сарадње Комерцијалне банке и Фонда Б92. 

 

Том приликом министар Ђорђевић је изјавио да ће Влада Србије увек подржати овакве и друге иницијативе када су у питању наша деца и открио да ће се ова акција наставити и убудуће. 

 

“Наша жеља је да све болнице у Србији добију опрему која им је потребна како би будућност ове земље имала лакше прве кораке”, рекао је министар. 

 

Ово је шеснаеста донацију које је Комерцијална банка донирала у оквиру акције “Заједно за бебе”. Председник извршног одбора Комерциајлне банке Владимир Медан изјавио је да је ово тренд онога што Комерцијална банка као друштвено одговорна башетини већ двадесет година.

 

“Ови апарати су мала помоћ за прве дане и поносни смо што смо изабрали овакву акцију као једну дугорочну стратегију.” 

 

Акција “Заједно за Бебе”, реализована је са Комерцијалном банком и Фондом Б92 уз подршку Министарства за рад, борачка и социјална питања.