Aa

Aa

Децембар 2018

Министар Ђорђевић добровољно дао крв на ВМА

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић добровољно је дао крв на Војно медицинској академији последњег дана у 2018. години, желећи да својим примером поручи грађанима Србије да ни у 2019. не смемо заборавити да будемо хумани и помажемо једни другима.

 

Министар Ђорђевић посетио Сигурну кућу у Београду

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и државна секретарка Стана Божовић, последњег дана у 2018. години, обишли су Сигурну кућу у Београду и поручили да ће се брига о женама наставити и у наредној години са још већим интензитетом и бољим резултатима.

 

Министар Ђорђевић грађанима Србије честитао Нову 2019. годину

„У име Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и у своје лично име, свим грађанима Републике Србије, пожелео бих срећну Нову 2019. годину, да новогодишње празнике проведу у здрављу, благостању, срећи и радости, заједно са својим најближима.

Србија ће бити препозната као држава квалификоване и квалитетне радне снаге

Државна секретарка у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Бојана Станић гостујући на РТС-у говорила је о формирање експертског тима чији је циљ да спречавање одлива мозгова, односно о усвајању Закона о усељавању у Немачкој, који олакшава долазак и запошљавање грађана других држава, па и оних ван Европске уније.

Национални СОС број за жене са искуством насиља 0800-222-003

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић данас је присуствовао свечаном покретању шестог националног СОС броја за жене са искуством насиља и покретањем овог пројекта испунио је сва обећања у вези са реализацијом важних пројеката у  овој години.

 

Министру Ђорђевићу уручена захвалница Савеза слепих

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и в.д. помоћник министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић, примили су захвалнице за континуирану подршку слепим и слабовидим особама и велики допринос раду Савеза слепих Србије, на завршној свечаности Савеза слепих, поводом краја пословне и календарске године.

Шести национални СОС број за жене са искуством насиља

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, у петак, 28. децембра, у 10 часова, у канцеларији 1209 зграде „Београђанка“ (Краља Милана 5), свечано ће покренути шести национални СОС број за жене  са искуством насиља и уједно испунити обећање дато грађанима Републике Србије.

 

Министар Ђорђевић у посети Казнено поправном заводу за жене у Пожаревцу

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, заједно са својим најближим сарадницима, обишао је Казнено поправни завод за жене у Пожаревцу како би се уверио у каквим условима бораве осуђенице и са каквим проблемима се сусрећу.