Aa

Aa

Октобар 2018

Министар Ђорђевић на састанку са делегацијом ЕУ о организацији Међуминистарског савета за сектор образовања

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, поред министарке европских интеграција Јадранке Јоксимовић, министра просвете, науке и технолошког развоја Младена Шарчевића и министра омладине и спорта Вање Удовичића учествовао је на састанку о организацији Међуминистарског савета за сектор образовања са делегацијом ЕУ коју је предводио Сем

Непоштовање мера безбедности и здравља на раду радника биће само прошлост у Србији

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић поручио је на Конференцији „Спречавање излагању опасним супстанцама“ да Министарство брине о безбедности сваког радника и његовог радног места и апеловао на послодавце у Србији да буду одговорни и примењују све мере безбедности и здравља на раду прописане законом.

Министар Ђорђевић на конференцији „Спречавање излагању опасним супстанцама”

Mинистар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић отвориће конференцију безбедности и здравља на раду под називом „Спречавање излагању опасним супстанцама” 30. октобра 2018. године, у Скупштини града Београда (Стари двор, Драгослава Јовановића 2), Свечана сала, са почетком у 11:00 часова.

Министар Ђорђевић са новим амбасадором Белгије о интензивирању сарадње

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић  разговарао је са новопостављеним амбасадором Краљевине Белгије у Републици Србији Њ.Е. Кунрадом Адамом, пожелео му успешан мандат у нашој земљи и истакао да се нада даљој успешној сарадњи наше две земље.

 

Обележена годишњица страдања цивила и војника у Логору Велики Међер и војничком гробљу Петржалка у Словачкој

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Ненад Нерић предводио је церемоније полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања годишњице страдања цивила и војника у Логору Велики Међер и на војницком гробљу Петржалка у Словачкој Републици.

 

Министар Ђорђевић на промоцији зборника радова „Жене, мир и безбедност – родна анализа 2010 – 2015“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална Зоран Ђорђевић, као аутор предговора и бивши министар одбране, присуствовао је промоцији тематског зборника радова „Жене, мир и безбедност – родна анализа 2010 – 2015“ на штанду медија центра „Одбрана“ на сајму књига.

 

На сајму Ј=ДНАКИ додељени ваучери особама са инвалидитетом за уградњу и атестирање ручних команди за управљање возилом

На сајму Ј=ДНАКИ у оквиру пројекта Савеза параплегичара и квадриплегичара Србије  „Једнаки у саобраћају“ који је подржало Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, свечано су уручени ваучери особама са инвалидитетом за уградњу и атестирање ручних команди за управљање возилом.

 

Сајам Ј=ДНАКИ подржали и гости из Кубе

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, амбасадор Кубе Густаво Триста дел Тодо и гост овогодишњег сајма књига Герард Хернандез Нордел присуствовали су промоцији књиге „Шта почива са друге стране мора“ писца Стивена Кимбера на у којој је један од главних ликова управо Нордел, а након тога су посетили  сајам Ј=ДНАКИ.