Aa

Aa

Август 2018

Званично отварање реконструисаног објеката ОШ „Сремски фронт“ у Моловину

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и амбасадор Краљевине Норвешке Њ.Е. Арне Санес Бјорнстад посетиће у понедељак 3. септембра  2018. године у 08:30 часова ОШ „Сремски фронт“ у Моловину (Фрушкогорска бб), поводом церемоније званичног отварања реконструисаног објеката ове установе.

Више средстава за особе са инвалидитетом и у наредној години

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић састао се са представницима 52 предузећа за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом у Републици Србији, где је најавио повећање буџета за подршку предузећима за 2019.

Информација о инспекцијском надзору поводом смртне повреде на раду на градилишту изградње стамбено-пословног објекта у Београду

Инспекција рада Министарства за рад, запошљавање, борачкa и социјалнa питања, по информацији да је дана 29. августа 2018. године дошло до затрпавања радника на градилишту изградње стамбено-пословног објекта у Београду између улица Кнеза Милоша, Војводе Миленка и Сарајевске, одмах је изашла на лице места и започела инспекцијски надзор.

 

Ђорђевић у Русији о капиталној обнови меморијала

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић присуствовао је другом редовном заседању Мешовите Руске и Српске комисије за реализацију Споразума између Владе Републике Србије и Владе Руске Федерације о војним меморијалима.

Јубиларних 180 година дипломатских односа са Русијом

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић састао се данас у Москви са министром рада и социјалне заштите Руске Федерације Максимом Анатољевичем Топилином, а након тога са председавајућим Комитета за међународне послове Државне думе Руске Федерације Леонидом Слуцким, где су разговарали о билатералним односима двеју земаља и сарадњи у обл

Министар Ђорђевић честитао параолимпијцима на освајању 13 медаља у Берлину

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић честитао је српским параолимпијцима на изузетном успеху који су постигли на Европском првенству у параатлетици у Берлину освојивши 13 медаља - три златне, две сребрне и осам бронзаних.

 

Министар Ђорђевић отворио „Дане шљиве“ у Блацу

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, у име Владе Републике Србије, свечано је отворио 16. по реду привредно-туристичку манифестацију „Дани шљиве“ у Блацу, коју је посетило 100.000 људи из свих крајева Србије и региона.

 

Ђорђевић: Нема повлашћених, сви морају да раде по закону

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић изјавио је да је одмах по пријави могућих неправилности у Установи социјалне заштите Дом  за смештај одраслих и старијих ''Дом Конак'' инспекција изашла на терен и након извршеног надзора и уочених пропуста, издала усмени налог да ова установа престане са пружањем услуге домског смештаја и објек

Председник Александар Вучић и министар Ђорђевић на прослави 97. рођендана кориснице Геронтолошког центра Бежанијска коса

Председник Републике Србије Александар Вучић и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић посетили су Геронтолошки центар Бежанијска коса како би корисници Милици Живић честитали њен 97. рођендан.