Aa

Aa

Март 2018

Грађани и држава заједно за бољу демографску слику Србије

Mинистар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић у емисији „Сучељавање“ на РТВ - у говорио је о приоритетима којима ће се Министарство бавити у текућој години, међу којима су подстицај рађања и мењање демографске слике Србије, доношење Закона о родној равноправности, борба против рада на црно и израда социјалних карата.

 

Директорка Управе за безбедност и здравље на раду са привредницима из Борског округа о важности доследне примене мера безбедности и здравља на раду

Састанак на тему безбедности и здравља на раду одржан је у Неготину 27.03.2018. године на иницијативу Владимира Величковића, председника општине Неготин.

 

Министар Ђорђевић честитао Ускрс свим верницима који празник славе по грегоријанском календару

Свим грађанима Србије који прослављају Ускрс по грегоријанском календару, честитам највећи хришћански празник Ускрс, са жељом да га прославите у миру и слози.

 

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

Зоран Ђорђевић

 

Министар Ђорђевић уписао се у књигу жалости : Србија се саосећа са тугом и болом Русије

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић уписао се у књигу жалости која је, поводом трагедије у тржном центру у Кемерову отворена у згради Амбасаде Руске Федерације у Београду.

 

„У овим тешким тренуцима, туга и бол Русије је туга и бол Србије. Наша братска Русија треба да зна да је Србија увек уз њу“, написао је Ђорђевић.

Уручени кључеви станова добитницима последњег извлачења првог круга наградне игре „Узми рачун и победи 2018“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић свечано је уручио кључеве срећним добитницима станова у последњем извлачењу првог круга наградне игре „Узми рачуни победи 2018“.

 

Подршком Кине до већег броја домова за старе у целој Србији

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић разговарао је са амбасадором Кине у Републици Србији Ли Мачангом и председницом кинеске инвестиционе компаније (CCIG) Јианг Нан, која је истакла интересовање за инвестирање у Србију, посебно када је реч о изградњи домова за стара лица.

 

Србија верна својим грађанима, порука министра Ђорђевића на Московском државном институту за међународне односе (МГИМО)

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, на крају дводневне посете Руској Федерацији, одржао је предавање на Московском државном институту за међународне односе (МГИМО) на тему „Србија верна својим грађанима“.