Aa

Aa

Уручени кључеви станова добитницима последњег извлачења првог круга наградне игре „Узми рачун и победи 2018“

Уручени кључеви станова добитницима последњег извлачења првог круга наградне игре „Узми рачун и победи 2018“

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић свечано је уручио кључеве срећним добитницима станова у последњем извлачењу првог круга наградне игре „Узми рачуни победи 2018“.

 

Министар Ђорђевић честитао је срећним добитницима и још једном позвао грађане да учествују у наградној игри слањем рачуна чиме ће помоћи да Србија постане модернија и уређенија држава.

 

„Драго ми је што грађани схватају да Влада Србије, борбом против сиве економије ради добру ствар за државу, али пре свега за све њих. Циљ нам је да грађани знају где иде сав новац од наплате пореза и као држава радимо на транспарентности трошења средстава“, рекао је Ђорђевић.

 

Власница двособног стана у изградњи у Земуну, површине 55 квадратних метара Душанка Ђурић захвалила је Влади Србије и свима који су учествовали у спровођењу ове наградне игре, преко које су грађани стекли могућност да освоје вредне награде, али и да учине добро дело за све људе који живе у Србији.

 

„Још увек нисам свесна да сам сада власница стана и свакоме би пожелела да доживи овакву срећу као ја. Наставићу да учествујем у наградној игри, ко зна, можда ми се посрећи још који пут“, нашалила се Душанка.

 

Добитник трособног стана на Новом Београду, површине 70 квадратних метара Јанко Поулић кратко је поручио да његовој срећи нема краја и да је за ову вредну награду заслужна његова супруга, која је послала 50 коверата на разна имена, од којих је једна била и добитна и то са његовим именом.

 

Наградна игра "Узми рачун и победи 2018" део је едукативне кампање у Години борбе против сиве економије, чији је циљ подизање свести грађана и привреде о значају сузбијања сиве економије, стимулисање безготовинских плаћања и јачање мотивације за поштовање прописа.

 

У првом кругу у новом циклусу наградне игре додељено је пет станова, 50 аутомобила и 80 робних ваучера, док ће у другом кругу наградне игре у априлу, биће додељено шест станова, 50 аутомобила и 100 робних ваучера.