Aa

Aa

Јануар 2018

Годишњи извештај о раду инспекције социјалне заштите за 2017. годину

Инспекција социјалне заштите, као организациона јединица Сектора за бригу о породици и социјалну заштиту Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, је у периоду 01. јануар – 31. децембар 2017.

Влада Србије улагаће у развој талената и запошљавање младих

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић разговарао је са директором Европске фондације за обуку, специјализоване агенције Европске уније која је задужена за унапређење политике у области запошљавања, образовања и стручног оспособљавња  у државама  чланицама  ЕУ и партнерским земаљама, Цезарем Онестинијем.

 

Министар Ђорђевић са директорима центара за социјални рад и установа социјалне заштите

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић одржао је састанак са директорима центара за социјални рад и установа социјалне заштите, како би се установило њихово функционисање у 2018. години у оквиру финансија и њиховог планског и наменског трошења буџетских средства.

 

Министру Ђорђевићу уручено признање Кнесет-а и Министарства иностраних послова Израела

Министру за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зорану Ђорђевићу уручена је повеља за изузетан допринос јачању међудржавних односа и културних веза између Србије и Израела, а реч је о признању које додељује Kнесет, односно парламент Израела и Министарство иностраних послова те земље.

 

Вучићева снага и воља да оде и да прича са људима на KиМ нам је свима отворила очи

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић изјавио је да је са центрима за социјални рад на Kосову и Метохији договорено да они разговарају са Србима који тамо живе како би се дефинисали њихови проблеми, након чега ће Министарство предузети адекватне мере.