Aa

Aa

Април 2017

Обележен Дан безбедности и здравља на раду


Међународна организација рада обележава овај дан организовањем кампања за подизање свести, која фокусира пажњу међународне јавности на проблеме у овој области и промоцију безбедности и здравља на раду.

Министар Вулин одао пошту Гаврилу Принципу у бившем логору у Терезину


Министар је у бившем концентрационом логору Терезину у Чешкој, у коме је Гаврило Принцип провео своје последње дане, положио венац и одао пошту испред Принципове спомен-плоче. Вулин је истакао да људе попут њега Србија и Срби не смеју никада да забораве.

Министар Вулин на међугенерацијском дружењу у Клубу Стари град 1


Пензионери и млади радиће на осликавању и улепшавању летње баште Клуба Стари град 1 – поред цртања графита на фасади Клуба, бавиће се и радом на мозаику, фарбањем и садњом цвећа. Догађај ће употпунити музичари сениори, а у исто време биће организована и кулинарска радионица.

Обележена 99. годишњица смрти Гаврила Принципа


Организатор државне комеморативне свечаности је Одбор за неговање традиција ослободилачких ратова Србије. Венце су поред представника Владе Републике Србије положили и представници Министарства одбране и Војске Србије, Града Београда и удружења грађана опредељених за неговање традиција ослободилачких ратова Србије, као и многобројни грађани.