Aa

Aa

Новембар 2019

Обележавање Међународног дана особа са инвалидитетом

„Међународни дан особа са инвалидитетом“ у организацији Министарства за рад, запошљавања, борачких и социјалних питања и Сектора за заштиту особа са инвалидитетом обележиће се у понедељак, 02. децембра 2019. године са почетком у 11.00 часова у Народној Скупштини Републике Србије, (мала пленарна сала, Трг Николе Пашића бр.13, Београд). 

Oбележавање 78. годишњице од битке на Кадињачи

Државни секретар Министарствa за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводиће државну церемонију поводом обележавања 78. годишњице од битке на Кадињачи која ће бити одржана 29. новембра 2019. године са почетком у 11 часова у оквиру Спомен-комплекса „Кадињача“ код Ужица. 

 

Јавна расправа о предлогу стратегије за превенцију и заштиту деце од насиља за период од 2020. до 2023. године са двогодишњим акционим планом

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања организује јавну расправу о Предлогу стратегије за превенцију и заштиту деце од насиља за период од 2020. до 2023. године са двогодишњим акционим планом, 29. новембра 2019. године од 12:00 до 14:45 часова у Народној скупштини Републике Србије.

 

Обилазак „Japan Tobacco International“ поводом обележавања 10 година без повреде на раду

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић посетиће фабрику „Japan Tobacco International“ у Сенти поводом обележавања 10 година без повреде на раду у том постројењу, у уторак, 26. новембра са почетком од 12 часова (Суботички друм 17).

 

Посета Факултету организационих наука

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, директор Канцеларије за ИТ и еУправу доц. др Михаило Јовановић, и стална представница у Србији Програма Уједињених нација за развој Франсин Пикап, у среду 20. новембра 2019.

Обележавање 101. годишњице Дана примирја у Првом светском рату на Српском војничком гробљу у Битољу у Републици Северној Македонији

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић у име Владе Републике Србије, предводиће церемонију полагања венаца поводом обележавања 101. годишњице Дана примирја у Првом светском рату 11. новембра 2019. године, у 11 часова, на Српском војничком гробљу у граду Битољу у Републици Северној Македонији.

Централна државна церемонија обележавање 101. годишњице примирја у Првом светском рату Дан примирја

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања господин Зоран Ђорђевић предводиће у име Владе Републике Србије уз пуне војне и државне почасти централну државну церемонију полагања венаца и одавања почасти 11. новембра 2019.