Посета Факултету организационих наука

Посета Факултету организационих наука

Посета Факултету организационих наука

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, директор Канцеларије за ИТ и еУправу доц. др Михаило Јовановић, и стална представница у Србији Програма Уједињених нација за развој Франсин Пикап, у среду 20. новембра 2019. године у 17 часова (УНДП), посетиће Факултет организационих наука (Јове Илића 154) и Истраживачко развојни центар и обићи полазнике првог круга Програма преквалификација за ИТ за особе са инвалидитетом. 

 

Они ће заједно са деканом Факултета др Милијом Сукновић, разговарати са полазницима Програма који је намењен особама са инвалидитетом са територије Града Београда који су мотивисани да развију знање и вештине за запошљавање у ИТ сектору, без обзира на узраст, врсту образовања или претходно радно искуство.

 

Ово је први пут да Програм преквалификације за ИТ укључује особе са инвалидитетом а спроводи се уз помоћ Канцеларије за информационе технологије и електронску управу у сарадњи са Министарством за рад запошљавање борачка и социјална питања, Националном службом за запошљавање, Програмом Уједињених нација за развој (УНДП) и Удружењем Форум младих са инвалидитетом. 

 

Програм је покренут на предлог Министарског савета за информационе технологије и иновационо предузетништво, којим председава председница Владе Републике Србије Ана Брнабић.

 

Позивамо представника ваше редакције да испрати овај догађај. 

Уколико вам је потребно више информација о самом догађају, можете контактирати Марију Никшић на 060 8228 420 или на емејл: marija.niksic@ite.gov.rs .