Aa

Aa

Фебруар 2018

Управа за безбедност и здравље на раду позива послодавце на примену мера безбедности и здравља на раду у условима ниских температура

При ниским спољним температурама, најугроженији су запослени који раде у делатностима грађевинарства, саобраћаја, шумарства, рибарства, комуналне делатности, као и запослени који отклањају кварове на далеководима.

Обележена 101. годишњица од Топличког устанка

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Негован Станковић предводио је државну церемонију поводом обележавања 101. годишњице од избијања Топличког устанка.

 

Република Србија у потпуности посвећена достизању циљева одрживог развоја

Државна секретарка Стана Божовић учествовала је на Регионалном форуму лидера који координирао циљевима одрживог развоја у Минску од 20. до 22. фебруара. одржав.

 

Састанак је отворио Премијер Белорусије Андреј Кобијак и заменица Генералног секретара  Уједињених нација гђа Амина Мохамад.

 

Обележавање 101. годишњице од Топличког устанка

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић ће у понедељак 26. фебруара 2018. године у 11.00 часова предводити државну церемонију поводом обележавања 101. годишњице од избијања Топличког устанка. Државна церемонија ће бити одржана код Споменика Топличанима палим у ратовима 1912-1918 и жртвама Народног устанка 1917.

Министар Ђорђевић на конференцији „Реци НЕ раду на црно“

Поштоване колеге,

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, у понедељак 19. фебруара, 2018. са почетком у 11 часова, у Владе Републике Србије, Прес сала (Немањина 11), отвориће конференцију, поводом покретања кампање од националног значаја „Реци НЕ раду на црно“.

 

Министар Ђорђевић положиће венац на гроб вожда Карађорђа поводом Дана државности Србије

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић положиће венац Владе Републике Србије и одати почаст вожду Карађорђу 15. фебруара 2018. године у 13 часова у цркви Светог Ђорђа на гробу вожда Карађорђа на Опленцу, поводом Дана државности Србије – Сретења.

 

Обележeна 117. годишњица смрти краља Милана Обреновића

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Негован Станковић, предводио је државну церемонију поводом обележавања 117. годишњице смрти краља Милана Обреновића која је обележена у манастиру Крушедол на Фрушкој гори, крај гроба Краља Милана.

 

Oбележавање 117. годишњице од смрти краља Милана Обреновића

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводиће државну церемонију поводом обележавања 117. годишњице од смрти краља Милана Обреновића која ће бити одржана 11. фебруара 2018.