Министар Ђорђевић на конференцији „Реци НЕ раду на црно“

Министар Ђорђевић на конференцији „Реци НЕ раду на црно“

Читај ми

Поштоване колеге,

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, у понедељак 19. фебруара, 2018. са почетком у 11 часова, у Владе Републике Србије, Прес сала (Немањина 11), отвориће конференцију, поводом покретања кампање од националног значаја „Реци НЕ раду на црно“.

 

Циљ пројекта, који спроводи Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, је сузбијање рада на црно, те унапређење рада запослених и остваривање права у складу са законима Републике Србије, као кључних корака ка успостављању лојалне конкуренције те предвидивог и стабилног пословног окружења.

 

Поред министра Ђорђевића на конференцији ће говорити и Њ.Е. амбасадор Краљевине Норвешке у Србији Арне Санес Бјорнстад, в.д. директора Инспектората за рад Стеван Ђуровић, председник Савеза самосталних синдиката Србије (СССС) Љубисав Орбовић, председник Уније послодаваца Милош Ненезић и сениор партнер агенције за интегрисане маркетиншке комуникације Голин Београд Иван Бендер.

 

Молимо представнике медија да своје присуство потврде најкасније до понедељка 19. фебруара до 10 часова на press@minrzs.gov.rs или на бројеве телефона: 011/311-7081; 064/8622-148.