Aa

Aa

Октобар 2016

Министар Вулин са заменицом помоћника државног секретара САД за питања избеглица и миграција


Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка скупа, а након састанка уследиће саопштење. Акредитације за медије треба послати најкасније до понедељка, 31. октобра, до 08:00 часова, на адресу press@minrzs.gov.rs.

Министар Вулин у Дому за старе„Трем“ у Доњем Душнику


Систем лиценцирања организација социјалне заштите и стручних радника има за циљ унапређење и стандардизовање квалитета социјалне заштите у Србији. Лиценце додељује Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у складу са Правилником о лиценцирању организација социјалне заштите.

Министар Вулин на панел дискусији на штанду „Печата“


Панел ће водити главни и одговорни уредник магазина „Печат“, Милорад Вучелић, а у дискусији ће, поред министра Вулина, учествовати председник Српске народне партије, др Ненад Поповић, публициста Љубомир Кљакић, аналитичар Драгомир Анђелковић и други.

Министри Вулин и Пислару потписују Споразум o социјалној сигурности између Србије и Румуније


Споразум ће обухватити све области социјалног осигурања: пензијско и инвалидско осигурање, здравствено осигурање, осигурање за случај повреде на раду и професионалне болести, давања за случај материнства и дечији додатак.

На Сајму књига о запошљавању и пензијском осигурању


У 11:00 часова на трибини под називом „Мобинг – насиље у радним односима“, учествоваће миритељка Вера Кондић, самостална саветница у Републичкој агенцији за мирно решавање радних спорова и ауторка књиге „Практикум пословног успеха“, Олга Вучковић Кићановић, и миритељ и арбитар, проф. др Живко Кулић.