Aa

Aa

Јануар 2023

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 55 корисника и 17 запослених

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 55 корисника и 17 запослених.


 

Министар Селаковић на првој ФИДЕ шаховској олимпијади за особе са инвалидитетом 2023

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић, повлачењем првог потеза отворио је такмичарски део прве ФИДЕ шаховске олимпијаде за особе са инвалидитетом 2023, која се од 29. јануара до 5. фебруара одржава у Београду.

 

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 56 корисника и 18 запослених

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 56 корисника и 18 запослених.

 

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 57 корисника и 24 запослених

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 57 корисника и 24 запослених.

 

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 58 корисника и 24 запослених

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 58 корисника и 24 запослених.

 

Обележавање Међународног дана сећања на жртве Холокауста, Старо сајмиште, Споменик жртава геноцида у Другом светском рату, говор министра за рад,запошљавање,борачка и социјална питања Николе Селаковића

Припала ми је велика част, да вам се данас на овај велики дан, када се цео свет болно присећа једног од највећих геноцида људског рода у историји човечанства, обратим најпре као изасланик председника Републике Србије господина Александра Вучића, али и као министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. Овог 27.

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 58 корисника и 25 запослених

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 58 корисника и 25 запослених.

 

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 65 корисника и 28 запослених.

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 65 корисника и 28 запослених.

 

Обележавање Међународног дана сећања на жртве Холокауста

Изасланик председника Републике Србије Александра Вучића и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић, поводом обележавања Међународног дана сећања на жртве Холокауста, предводиће централну државну церемонију 27. јануара 2023.