Aa

Aa

Јун 2022

У установама социјалне заштите за смештај корисника и домовима за смештај одраслих и старих заражено 7 корисника и 5 запослених

На дан 30.6.2022. године, у установама социјалне заштите и домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 7 корисника и 5 запослених.

 

Обележeна 109. годишњица битке на Брегалници

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор, у име Владе Републике Србије, предводио је церемонију полагања венаца и одавања почасти на брду Каленица код Штипа, на месту некадашње спомен - костурнице где су сахрањени посмртни остаци 6.000 српских ратника палих у Брегалничкој бици.  

У установама социјалне заштите за смештај корисника и домовима за смештај одраслих и старих заражено 34 корисника и 8 запослених

На дан 29.6.2022. године, у установама социјалне заштите и домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 34 корисника и 8 запослених.

 

Кисић: Чуваћемо нашу земљу и увек бранити оно што је наше

Изасланик председника Републике Србије Александра Вучића, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић положила је на Видовдан венац на Споменик косовским јунацима у Крушевцу, поручивши да је очување мира и стабилности приоритет Републике Србије.