Aa

Aa

Децембар 2021

У установама социјалне заштите и домовима за смештај одраслих и старих заражено 145 корисника и 41 запослени

У установама социјалне заштите и домовима за смештај одраслих и старих присуство Ковид 19 потврђено је код 145 корисника и 41 запосленог.

 

Укупно је излечено 7.411 корисника установа социјалне заштите и 4.067 запослених у тим установама. 

 

Премијерка Брнабић и министарка Кисић Тепавчевић у Удружењу „Наша кућа“ о важности социјалног предузетништва

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић и министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић посетиле су Удружење за подршку особама ометеним у развоју „Наша кућа“, које се бави оснаживањем младих са интелектуалним потешкоћама и њихових породица и развијањем  производних линија социјалног предузећа.

У установама социјалне заштите за смештај корисника и домовима за смештај одраслих и старих заражено 152 корисника и 43 запослена

На дан 30.12.2021. године, у установама социјалне заштите и домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 152 корисника и 43 запослена.

 

Кисић Тепавчевић са директорима установа социјалне заштите: Поносна сам на превенцију заразе Ковид 19 у установама социјалне заштите

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић састала се са директорима свих установа социјалне заштите у Србији, поручивши да је поносна на то како су се запослени у тим установама односили према превенцији заразе Ковид 19.

 

У установама социјалне заштите за смештај корисника и домовима за смештај одраслих и старих заражено 166 корисника и 55 запослених

На дан 29.12.2021. године, у установама социјалне заштите и домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 166 корисника и 55 запослених.