Јануар 2020

Одржана 94. седница СЕС-а

Након 94. седнице Социјално – економског савета, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, који је председавао седницом, представио је најбитније тачке дневног реда о којима се дискутовало.

 

Oбележено 72 године од независности Мјанмара и 70 година од успостављања билатералних односа са Србијом

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић присуствовао је свечаном пријему поводом обележавања 72. годишњице независности Републике Мјанмар, коју је организовала амбасада Републике Уније Мјанмар.

 

За реконструкцију седам установа социјалне заштите издвојено више од милијарду динара

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у сарадњи са Kанцеларијом за управљање јавним улагањима ове године почеће са реконструкцијом седам установа у систему социјалне заштите, и то у Алексинцу, Београду, Kрагујевцу, Панчеву, Параћину и Сомбору, за шта је издвојено више од милијарду динара. 

 

Конференција за новинаре поводом 94. седнице Социјално – економског савета

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, председаваће 94. седницом Социјално-економског савета у Влади Републике Србије у петак, 31. јануара 2020. године након које је предвиђена конференција за медије, која ће се одржати у 12 часова у Прес сали Владе Републике Србије (Немањина 11).