Aa

Aa

Јануар 2016

Министар Вулин у Прешеву са представницима „Mercy Corps-а“

У Прихватном центру почеће подела 1.600 Master Card платних картица, донација „Mercy Corps-а“, намењених мигрантима и нашим грађанима из категорије социјално угрожених.
Вредност картица биће 210 евра за породице и 70 евра за појединце. Укупна вредност донације је 270.000 евра, а дистрибуција ће за сада бити вршена у Привременом прихватном центру у Прешеву.

Министар Вулин положио венац на споменик Топличким јунацима

Министар за рад, запошљавање, борачка и соијална питања истакао је на обележавању 99. годишњице Топличког устанка да нас овај устанак подсећа на то колико Срби воле слободу и колико се за њу тврдоглаво и упорно боре.

Не сме бити илегалних домова за старе

Он је, додељујући лиценцу за рад у трајању од шест година Дому за старе у Јајинцима "Златно доба лукс", истакао да би тај дом и сви други домови могли нормално да функционишу, не сме бити илегалних домова за старе, не сме бити оних који немају лиценцу и подвукао да ће наставити да се бори против такве појаве.

Посета Колу српских сестара


Коло српских сестара у Суботици броји више од три стотине чланица, свих нација и конфесија, које, већ више од две деценије, колико је прошло од обнављања рада суботичког месног одбора, организују велики број активности усмерених ка свима којима је помоћ неопходна.