Aa

Aa

Новембар 2022

Конференција Социјално – економског савета

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић учествоваће на конференцији Социјално - економског савета Републике Србије „За бољу будућност у свету рада и капитала“ у четвртак 1. децембра у 10 часова у Палати Србија – сала Југославија (Булевар Михајла Пупина 2 – источни улаз).

 

Дан примирја у Првом светском рату

Поводом обележавања Дана примирја у Првом светском рату, у петак, 11. новембра у 9:30 часова, изасланик председника Републике Србије, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић положиће венац на Споменик незнаном јунаку Авали, а затим ће се уписати у Спомен књигу.

 

Обележавање 104. годишњице Дана примирја у Првом светском рату на Српском војничком гробљу у Битољу у Северној Македонији

Поводом обележавања 104. годишњице Дана примирја у Првом светском рату, помоћница министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић, у име Одбора за неговање традиција ослободилачких ратова Србије, предводиће државну делегацију Владе Републике Србије 11. новембра 2022.

Међународни дан борбе против фашизма и антисемитизма

Меморијални концерт поводом обележавања Међународног дана борбе против фашизма и антисемитизма, на којем ће се присутнима обратити министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић, одржаће се у среду, 9. новембра у 20 часова, у Народном позоришту у Београду (улица Француска бр. 3).