Aa

Aa

Јун 2021

Обележавање 108. годишњице битке на Брегалници

Државни секретар Mинистарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор  предводиће, у име Владе Републике Србије, церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања 108. годишњице Брегалничке битке. 

 

Министарка Кисић Тепавчевић отвара Националну конференцију „Социјална заштита у условима дуготрајне пандемије“

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић отвориће сутра, 22. јуна 2021. године у 15.30 часова, Националну конференцију „Социјална заштита у условима дуготрајне пандемије“, која се одржава од 22. до 23. јуна у Хотелу „Цептер“ у Врњачкој Бањи.

 

Српско–словачке комеморативне свечаности у Крагујевцу

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор предводиће церемонију обележавања Српско – словачких комеморативних свечаности, које ће бити одржане сутра, 21. јуна 2021. године у 12 часова у оквиру комплекса Словачког војног гробља у Крагујевцу. 

 

Обележавање 22. годишњице битке на Кошарама

Поводом обележавања 22. годишњице битке на Кошарама, у понедељак, 14. јуна 2021. године у 20 часова, у Комбанк дворани у Београду, биће одржана комеморативна акдемија. 

 

Организатор свечаности је Одбор Владе Републике Србије за неговање традиција ослободилачких ратова Србије.

Обележавање 153. годишњице смрти кнеза Михаила Обреновића

Београд – Државни секретар Минстарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор предводиће државну церемонију поводом обележавања 153. годишњице смрти кнеза Михаила Обреновића у Саборној цркви у Београду, дана 10. јуна 2021. године у 12 часова.

 

Завршна конференција Твининг програма „Подршка и унапређење здравља на раду и инспекције рада у Републици Србији“

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић говориће на завршној конференцији Твининг програма „Подршка и унапређење здравља на раду и инспекције рада у Републици Србији“, у среду 9. јуна у 11 часова у Палати Србија - сала Београд (Булевар Михајла Пупина 2).

 

Посета општини Мионица

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић посетиће општину Мионица у понедељак, 07. јуна 2021. године.

 

Oбележавање 206. годишњице од битке на Љубићу и годишњице смрти Танаска Рајића

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор предводиће државну церемонију поводом обележавања 206. годишњице од битке на Љубићу и годишњице смрти Танаска Рајића која ће бити одржана 6. јуна 2021. године у 11 часова код споменика Танаску Рајићу на брду Љубић код Чачка.