Ministar Đorđević proveo Božić u društvu najstarijih sugrađana

Ponedeljak, 07 Januar 2019 |

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, kao i prethodne godine, najradosniji hrišćanski praznik Božić proveo je sa našim najstarijim sugrađanima i tom prilikom pridružio im se u društvenim igrama.

 

„Želeo sam da i ovaj Božić provedem u društvu naših najstarijih sugrađana, sa kojima sam proveo i novogodišnju noć. Uvek je mi zadovoljstvo da se družim sa njima i odigram partiju šaha ili domina“, rekao je Đorđević.

 

Ministar je istakao da će Vlada Republike Srbije nastaviti da vodi brigu o našim najstarijima i da će se truditi da svake godine materijalno poboljša stanje svih naših građana, a naročito naših vernih penzionera.

 

„Verujem da bolji dani čekaju naše najstarije, jer smo kao Vlada i Ministarstvo obećali da ćemo se brinuti o njima, kao i o ostalim građanima Srbije, i verujem da ako nastavimo da radimo marljivo uslovi života naših građanja biće još bolji“, naglasio je ministar.

 

Ministar Đorđević je još jednom čestitao Božić svim građanima, a korisnicima Gerontološkog centra Doma Voždovac, koje je posetio, poželeo da zdravlje nastavi dobro da ih služi i da još mnogo godina provedu tako nasmejani i uvek spremni za druženje.