Министар Ђорђевић провео Божић у друштву најстаријих суграђана

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, као и претходне године, најрадоснији хришћански празник Божић провео је са нашим најстаријим суграђанима и том приликом придружио им се у друштвеним играма.

 

„Желео сам да и овај Божић проведем у друштву наших најстаријих суграђана, са којима сам провео и новогодишњу ноћ. Увек је ми задовољство да се дружим са њима и одиграм партију шаха или домина“, рекао је Ђорђевић.

 

Министар је истакао да ће Влада Републике Србије наставити да води бригу о нашим најстаријима и да ће се трудити да сваке године материјално побољша стање свих наших грађана, а нарочито наших верних пензионера.

 

„Верујем да бољи дани чекају наше најстарије, јер смо као Влада и Министарство обећали да ћемо се бринути о њима, као и о осталим грађанима Србије, и верујем да ако наставимо да радимо марљиво услови живота наших грађања биће још бољи“, нагласио је министар.

 

Министар Ђорђевић је још једном честитао Божић свим грађанима, а корисницима Геронтолошког центра Дома Вождовац, које је посетио, пожелео да здравље настави добро да их служи и да још много година проведу тако насмејани и увек спремни за дружење.