Aa

Aa

Фебруар 2023

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 169 корисника и 37 запослених

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 169 корисника и 37 запослених.
 

Укупан број излечених корисника установа социјалне заштите износи 12627, а број излечених особа које су запослене у установама социјалне заштите износи 6266.

Нови Правилник о поступку прегледа и провере опреме за рад и испитивања услова радне околине

Управа за безбедност и здравље на раду при Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, припремила је нови Правилник о поступку прегледа и провере опреме за рад и испитивања услова радне околине. Правилник је припремљен оквиру пројекта „Унапређење безбедности и здравља на раду у Републици Србији“, а

Помоћница министра на додели кључева у Краљеву

Помоћник министра за борачко инвалидску заштиту Министарства за рад,запошљавање, борачка и совијална питања Татјана Миленковић, присуствовала је данас у Краљеву, додели кључева станова припадницима службе безбедности, међу којима су били и корисници борачко инвалидске заштите. 

 

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 159 корисника и 37 запослених

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 159 корисника и 37 запослених.

 

Обележена 106. годишњица од Топличког устанка

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић, у име Владе Републике Србије и Одбора за неговање традиција ослободилачких ратова Србије, са државним секретарима Министарства одбране Немањом Старовићем и Министарства културе Миодрагом Ивановићем, положио је венац и одао пошту  на церемонији обележавања 106.

БЕОГРАД ДОМАЋИН 30. ГЕНЕРАЛНЕ СКУПШТИНЕ И КОНГРЕСА СВЕТСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ ВЕТЕРАНА

У Београду ће, од 6. до 10. марта ове године, Светска федерација ветерана (WVF) одржати конгрес и 30. генералну скупштину федерације ветерана. Тим поводом Србију ће посетити 113 делегата из 40 земаља света, а међу учесницима се очекује и више министара одбране и других високих представника.

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 179 корисника и 36 запослених

У установама социјалнезаштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 179 корисника и 36 запослених.

 

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 179 корисника и 34 запослена

У установама социјалнезаштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 179 корисника и 34 запослена.

 

Представљена Бела књига о мултипла склерози

„Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања уважава залагање Друштва мултипле склерозе Србије за бољи статус својих чланова и подржавамо реализацију активности које ова друштво спроводи дуги низ година“, изјавила је помоћница министра Сектора за заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић на представљању Беле књиге о мултиплој ск

Обележавање 106. годишњице Топличког устанка

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић, у име Владе Републике Србије и Одбора за неговање традиција ослободилачких ратова Србије, предводиће државну церемонију полагања венаца и одавања почасти код Споменика Топличанима палим у ратовима 1912-1918 и жртвама Народног устанка 1917.