Aa

Aa

Септембар 2017

Министар Ђорђевић присуствовао прављењу „Мозаика за Гиниса“ састављеног од чепова у Новом Саду

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовали су прављењу „Мозаика за Гиниса“ састављеног од чепова, величине 621 метар квадратни на Тргу слободе у Новом Саду.
Министар Ђорђевић захвалио се иницијаторки  акције Вањи Петковић и свим учесницима.

Министар Ђорђевић на Првој међународној конференцији Менсе Србије под називом „Даровитост – препознавање и подршка“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић присуствовао је Међународној конференцији под називом „Даровитост – препознавање и подршка“ у Скупштини Аутономне покрајине Војводине, коју први пут организује Менса Србија.
 

Председник Србије Александар Вучић најавио повећање плата и пензија

Председник Србије Александар Вучић најавио је повећање плата и пензија за јануар 2018. године.
До повећања плата и пензија доћи ће услед мера фискалне консолидације које су довеле до вишка новца у буџету. Тај вишак новца биће искоришћен да се помогне најстаријим суграђанима исплатом једнократних помоћи и за повећање плата за неколико процената.

Министар Ђорђевић на обележавању 26. годишњице од смрти народног хероја Милана Тепића

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић свечано је открио споменик народном хероју Милану Тепићу, на углу улица Љутице Богдана и кнеза Александра Карађорђевића на Дедињу. Министар Ђорђевић и министар  одбране Александар Вулин предводили су церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања 26.

Министар Ђорђевић на свечаној седници „Мост разумевања – међународна солидарност“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић присуствовао је свечаној седници поводом Међународног дана старијих особа „Мост разумевања – међународна солидарност“ и уручио награде ученицима који су учествовали на литерарном конкурсу на ову тему.

Министар Ђорђевић разговарао са директорком Популационог фонда Уједињених нација за Србију др Доином Бологом

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и помоћница у сектору за антидискриминациону политику и родну равноправност Нина Митић састали су се са директорком Популационог фонда Уједињених нација за Србију др Доином Бологом.