Август 2017

Министар Ђорђевић се састао са председником Врховног сабора Исламске заједнице Мухамедом Јусуфспахићем и београдским муфтијом Мустафом Јусуфспахићем

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић разговарао је са председником Врховног сабора Исламске заједнице Мухамедом Јусуфспахићем и београдским муфтијом Мустафом Јусуфспахићем о даљој сарадњи министарства са том верском заједницом.

Министар Зоран Ђорђевић и директор УНИЦЕФ-а у Србији Мишел Сен-Ло отворили стручни скуп „Заједно за родитеље и децу“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић и директор УНИЦЕФ-а за Републику Србију, Мишел Сен-Ло, отворили су стручни скуп под називом „Заједно за родитеље и децу“.

Министар Ђорђевић се састао са представницима организације Borderfree у Швајцарској и Србији

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, састао се са представницима организације Borderfree у Швајцарској и Србији, Вањом Црнојевић и Самиром Шалабијем. Министар Ђорђевић се захвалио на подршци и помоћи упућеној мигрантима у Србији и похвалио рад организације, са жељом да се постојећа сарадња унапреди.

Министар Ђорђевић се састао са председницима добротворне организације Католичке цркве Каритас Немачке и Србије

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, састао се са председницима добротворне организације Католичке цркве Каритас Немачке и Србије – Петером Нехером и надбискупом Станиславом Хочеваром. Министар Ђорђевић се захвалио на несебичној подршци коју Каритас пружа рањивим групама становништва у Србији, као и током мигрантске кризе.

Министар Ђорђевић на састанку са представницима Фондације СОС Дечија села Србија

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, састао се са представницима Фондација СОС Дечија села Србија. Министар Ђорђевић захвалио се на подршци коју Фондација кроз различите пројекте пружа деци у Србији, нарочито деци без родитељског старања, којима је помоћ најпотребнија, као и на подршци током мигрантске кризе, са жељом да се сарадња додатно унапреди.